Bent u hondenbezitter en wilt u graag meehelpen met verbetering van de hondenvoorzieningen in Gilze?

Sluit u dan aan bij de bewonerswerkgroep Gilze, die onlangs is opgericht. In januari organiseerde de gemeente een bijeenkomst over de hondenvoorzieningen in Gilze. Tijdens die bijeenkomst is een bewonerswerkgroep ontstaan. Deze werkgroep wil nieuwe losloopgebieden realiseren op de hoek van de Versterstraat en de Meierstraat, Wendel-Veldstraat en bij de Hengelstraat-Alphenseweg. Daarnaast wil de groep ook het losloopgebied bij Water aan de Warande verbeteren.

Verder is de bewonerswerkgroep in overleg met de gemeente om op andere locaties in Gilze extra afvalbakken te plaatsen.

Wilt u ook meehelpen? Neem dan contact op met de bewonerswerkgroep via Joyce Kabel (joycekabel@abg.nl) of Nathalie van Baardwijk-Touw (nathalietouw@abg.nl).