Details:

Al ruim dertig jaren inmiddels  ontwerpen, monteren en onderhouden wij een breed scala van industriële koelinstallaties voor diverse gerenommeerde bedrijven. Onze cliënten zijn o.a. actief in de foodsector, groente – en fruit sector, distributie en overslag, chemische bedrijven en productiebedrijven.

Door een brede ervaring in deze sectoren zijn wij in staat gebleken om de wensen van onze afnemers te vertalen naar solide oplossingen. Hierbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Contactgegevens:

Adres: Tilburgsebaan 14
Gilze

 

Website: http://www.goverskoeltechniek.nl/
Telefoon: 0161 - 456 800

 

 

 

 

 

koeltechniek, techniek, koelen, koeling, airco, luchtbehandeling, vries, koel, groente, fruit, koeling, koelcontainer, koelinstallatie, vriesinstallatie, gilze, rijen, hulten, molenschot