Zondag 10 juni jl. met pop-theaterevenement Ratatouille II maakten kinderen voor het eerst kennis met de nieuwe mascotte van openluchttheater Het NatuurPodium ‘Bram de Boomstam’.

De nieuwe kinder- en natuurvriend van Het NatuurPodium vertelde zijn verhaal, maakte een dansje met de kinderen en ze aten samen een heerlijke Bram de Boomstam taart. Kinderen konden zelf hun eigen Bram knutselen of een kleurplaat van Bram inkleuren. Bram gaat op tournee bij culturele verenigingen of instellingen en komt graag langs.

Deze zomer is hij ook te zien bij twee leuke kinderactiviteiten op woensdag 25-7 met meemaaktheater en kinderactiviteiten en op woensdag 15 augustus met een speciale kindercircusworkshop.

Het verhaal van Bram de Boomstam
Samen met de kinderen werd het verhaal van Bram de Boomstam verteld die alle verhalen van het bos en Het NatuurPodium kent. “Mijn naam is Bram de Boomstam en ik ben dé boom van Het NatuurPodium. Ik ben een hele bijzondere boom… Ik vang namelijk heel veel verhalen op. Verhalen van mensen die in het bos wandelen en van de natuur genieten en verhalen van Het NatuurPodium. Daarom weet ik altijd als eerste wat er bij Het NatuurPodium te doen is! Dat is natuurlijk heel speciaal, maar nog veel leuker vind ik het dat ik bij alles wat er te doen is bij Het NatuurPodium bij mag zijn.”

Bram de Boomstam gaat op tournee
Als grote kinder- en natuurvriend van Het NatuurPodium gaat Bram op tournee langs culturele instellingen en verenigingen in de regio Gilze-Rijen.

Vind je het ook leuk als Bram bij jou op bezoek en zijn verhalen komt vertellen? Stuur dan een bericht naar info@hetnatuurpodium.nl.

Kinderactiviteiten in de zomer 

Woensdag 25 juli van 14.00 – 15.00 uur  
Voorstelling De Droom van de Held van het Meemaaktheater
Een interactieve voorstelling waarin kinderen zelf het theater mee kunnen maken.

Van 15.00 – 16.30 kinderactiviteiten
Kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht, knutselactiviteit, toneelactiviteit of natuuractiviteit en meemaaktheater.

Woensdag 15 augustus van 14.00 – 17.00 uur
Kindercircusworkshop door Woenzini Jeugdcircus. Kinderen kunnen deelnemen aan een circusworkshop waarin ze hun eigen optreden instuderen. Als afsluiting presenteren ze hun optreden aan hun ouders/familie/vrienden.