Burgemeester Jan Boelhouwer reikte op vrijdagmiddag 22 juni een koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw E.C.J.M. (Bep) Wouters uit Gilze. Ze wordt daarmee benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Bep Wouters maakt zich al vele jaren vele uren per week verdienstelijk op verschillende terreinen. Ze is en was bestuurlijk en/of uitvoerend actief voor Vrienden van de Hartstichting, Stichting Hart voor Gilze, Hartstichting Nederland en Hulpcentrale Gilze-Hulten. Ook was ze verkeersbrigadier. Ze treedt niet op de voorgrond en mensen typeren haar  als ‘echt een vrijwilliger die altijd bereid is de handen uit de mouwen te steken’.

1985-1993: Administratieve en organisatorische ondersteuning reanimatieopleidingen Vrienden van de Hartstichting – nu Stichting Hart voor Gilze

1985-heden: Hartstichting Nederland – coördinator collecte voor Gilze

1993-heden: Verschillende bestuursfuncties Vrienden van de Hartstichting/Stichting Hart voor Gilze

2005-heden: Centraliste Hulpcentrale Gilze-Hulten en Verkeersbrigadier