Enkele leden van de Senioren Vereniging Rijen die de cursus aquarelleren hebben gevolgd bij Marjan van Nistelrooij, exposeren van 20 augustus t/m vrijdag 28 september hun creaties in Cultureel Centrum de Boodschap.

Marjan van Nistelrooij verzorgt al langere tijd cursussen aquarelleren voor leden van de SVR. Haar leerlingen krijgen dan ook de kans om hun werk uiteindelijk te tonen. “Ieder jaar weer krijg ik zeer gemotiveerde cursisten. Ze staan vaak versteld van hun eigen prestaties die altijd prachtige eindresultaten opleveren. Er zitten iedere keer weer echte talenten tussen en dat motiveert natuurlijk om door te gaan en niet in de laatste plaats is het voor mij als docent erg motiverend met deze groep enthousiaste te mogen werken en ze wegwijs te maken in de wereld van de schilderkunst.”, reageert Marjan enthousiast.

Deelnemers aan deze expositie: Nel Gielen, Joke Verschuren, Adrie de Jong, Rina Beerens, Liza Nooten, Maaike Broers, Angelette Akkermans, Ad Michielse, Conny Vermeulen, Johan Broers, Fennie Jansen, Loes Koppers, Zwanny Vording, Hanneke Thielen, Jopie Scheermakers, Marijke van Diessen.

De aquarellen zijn te bewonderen tijdens de openingstijden van Cultureel Centrum de Boodschap.