Musicalgroep Jeugd
Ook dit seizoen biedt Stichting TheaterRijk musicalcursussen aan voor jong en ouder. Speciaal voor de Musicalgroep Jeugd (8-13 jaar) wordt er op 29 augustus a.s. een gratis proefles georganiseerd in CC De Boodschap, Rijen. Houd je van musical en wil je schitteren op het toneel in een fantastische show? Kom dan langs op woensdag 29 augustus van 16.30u tot 17.30u in lokaal 21 in CC De Boodschap, Rijen. Na producties als We Will Rock You 2 en Musical Monsters is het hoog tijd om te gaan werken aan een nieuwe, originele TheaterRijk-productie en jij kunt daaraan meedoen!

Musicalgroep Jongeren
Op donderdag 6 september a.s. wordt er tevens een gratis proefles georganiseerd voor de Musicalgroep Jongeren (13-18 jaar). Deze groep repeteert in basisschool De Vijf Eiken. Je bent welkom op 6 september van 18.30u-21.00u om te zien hoe ver we al staan in de lopende productie, de musical Romeo & Julia en of je alsnog de unieke kans wilt grijpen om meteen aan te sluiten bij de huidige groep en op 2 februari 2019 al te spelen in dit klassieke liefdesverhaal.

Meer informatie
Kortom, TheaterRijk is er klaar voor. Het enige dat jij nog moet doen is langskomen op een van de proeflessen. Je kunt je diezelfde dag nog aanmelden om het hele seizoen mee te doen.

Kijk voor meer informatie in de tussentijd gerust op www.theaterrijk.nl. Meer details over de Musicalgroep Volwassenen volgen!