Wie zal de nieuwe Prins worden van het Wringersgat? Op 10 november zal de spanning stijgen in ’t Rijens Vat. Het belooft wederom een sfeervolle entertainavond te worden.

Ondertussen wordt er ook al vergaderd en gesproken over Sauwelen 2019. Afgelopen jaar heeft de RCS met trots maar liefst 7 acts mogen aankondigen, ook dit jaar zullen er 7 acts zijn op 10,11,12 Januari 2019

Naast de Hoofdsponsor van carnavalsseizoen 2018- 2019 Westphal Kunststof Kozijnen Fabriek & Café-Eeterij ’t Vermaeck hebben we als evenement sponsor voor het sauwelen Kin Makelaars en Kin Assurantiën. RCS wil deze en uiteraard alle andere sponsoren hartelijk danken voor het vertrouwen.

Debutante Marie Claire Schut
Het jaar 2019 beloofd wederom veel gelach en gegier. Ook dit jaar zullen de enthousiaste Sauwelaars de ton betreden met een fantastisch typetje! Wederom mogen wij U met trots een debutant aan u voorstellen: Marie Claire Schut.

Marie Claire Schut is 48 jaar en trotse moeder van een paar leuke meiden.
Ze woont met een tussen pauze van een paar jaar al haar hele leven in rijen … opgegroeid in een liefdevol gezin met 3 zussen en een broer.
“Gezelligheid en drukte is wel mijn ding zeg maar al van jongs af aan.
Ik kom al jaren bij t sauwelen en vind t zo leuk dat ik t nu zelf mag gaan proberen.
Hopelijk genieten jullie er net zo van als dat ik heb genoten van de voor pret.
Ik kom in een leuke groep terecht van Sauwelaars dus ik ben blij nu de rest van Rijen nog!” aldus Marie Claire.

De RCS is ervan overtuigt dat met Marie Claire en de andere Sauwelaars ook sauwelen 2019 veelbelovend en succesvol wordt! Wij wensen alle Sauwelaars veel succes met de voorbereidingen.

Wilt u ook genieten van deze avonden ben er dan snel bij! De kaartverkoop start op 11- 11 2018 om 11.11 uur. De kaartjes kosten €11,- per stuk en zijn online te koop via www.ccgr.nl. of bij de Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen.

De Boodschap is rookvrij, voor de rokers is er een buitenpatio beschikbaar.

Kaarten geven toegang tot de zaal. LET OP, er is een stoelreservering!