TheaterRijk was al bekend vanwege de shows met de jeugd, jongeren en volwassenen maar dit jaar hebben ze musicallessen aan hun repertoire toegevoegd. Vanaf 3 oktober hebben 10 dames uit Rijen en omstreken lessen gevolgd in zang, dans en spel.

Onder leiding van Sjors Wijers en Niels Jacobs hebben ze verschillende stijlen van (musical)zingen geleerd en hebben ze onderzocht hoe je bijvoorbeeld hoge en lage status kunt spelen of hoe je een typetje kunt neerzetten. Linda van Zon omlijstte dit alles met oefeningen om samen te werken via dans.

Aan de workshop deden onervaren en ervaren spelers mee en beide groepen waren dolenthousiast. Het bleek dat iedereen nog wat kon leren en dat het zelfs voor de ervaren mensen mogelijk was om zichzelf te verbazen.

Alle dames hebben zo genoten dat zij zich ook hebben aangemeld voor het nieuwe musicalseizoen van de volwassenengroep van TheaterRijk dat 28 november van start is gegaan!