Ervaren wat een plafondhoogte van 4,5meter inhoudt? Kom 8 december naar de inloopmiddag bij de voormalige Rabobank van Rijen!

Wil je ervaren hoe ruimtelijk een appartement wordt bij een plafondhoogte van 4,5 meter? Dit kan zaterdag 8 december tijdens de inloopmiddag van “BANK”. Het voormalige Rabobankgebouw, aan de Hoofdstraat 62 in Rijen, wordt nog één keer geopend voor publiek. Deze zaterdag is iedereen die een kijkje wil nemen tussen 11.00 en 13.00u van harte welkom in het gebouw. Het betreft een vrije inloop.

“Alle commerciële ruimten en appartementen op de begane grond en 1e verdieping zijn reeds verkocht, maar op de 2e etage zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Precies die appartementen die onder andere door de plafondhoogte zo bijzonder zijn. Dat ervaar je het best door het met eigen ogen te zien”, meldt Knud Nelissen die als verkopend makelaar betrokken is bij het project.

“De kwaliteit uit zich echter in nog veel meer zaken dan alleen de plafondhoogte,” vervolgt hij. “Te beginnen natuurlijk bij het ontwerp van architect Bedaux de Brouwer, die er wederom in is geslaagd het gebouw van extra cachet te voorzien. Bij de transformatie zal de bestaande verschijningsvorm zoveel mogelijk worden behouden: de bestaande gevels worden gecementeerd en geschilderd en alle kozijnen worden vervangen door aluminium kozijnen.

Luxe en wooncomfort voorop
Maar ook bij de keuze van de materialen wordt snel duidelijk dat bij alle appartementen luxe en wooncomfort voorop staat. De materialen zijn hoogstaand. In de badkamer onderscheiden de merken Villeroy & Boch en Grohe zich bijvoorbeeld door kwaliteit en fraaie lijnen en dat geldt voor alle materialen die worden toegepast. Parkeren kan op een eigen parkeerplaats op het gezamenlijke achterterrein. En dat ook nog eens op zo’n fraaie centrale locatie!  Bij ‘Bank’ bevind je je immers midden tussen de voorzieningen van Rijen.”

De voorverkoopeis is gehaald en de voorbereidingen voor de transformatie worden al getroffen. Begin 2019 wordt er dus al gestart met de bouw. Wil je nog één keertje zien hoe de bank eruit zag voordat het zulke mooie nieuwe appartementen worden? Neem dan op zaterdag 8 december tussen 11 en 13u een kijkje aan de Hoofdstraat 62!

Meer informatie is tevens te verkrijgen via KIN Makelaars: rijen@kinmakelaars.nl en 0161 244 844.