In februari en maart organiseert Happiness@Work verschillende lezingen over talentmanagement, de toekomst van leiderschap en duurzame inzetbaarheid in het Crown Business Center in Rijen. De lezingen vinden plaats op donderdag 7 februari, 14 februari en 14 maart en zijn geschikt voor HR-medewerkers, managers en ondernemers uit de regio. 

Thema’s van de lezingen
Bij de lezing op donderdag 7 februari staat de relatie tussen werkgeluk en duurzame inzetbaarheid centraal. Mensen ervaren werkgeluk als werk aansluit bij hun talenten en competenties. Dit leidt tot meer vitale, gezonde en bevlogen medewerkers. Deze lezing biedt HR-managers handvaten om duurzame inzetbaarheid vorm te geven in de eigen organisatie.

De economie trekt aan en de arbeidsmarkt wordt steeds krapper. Hoe kunnen HR-managers omgaan met talent in hun organisatie, hoe trekken zij nieuw talent aan en hoe behouden ze talent? Een antwoord op deze vraagstukken wordt gegeven tijdens de lezing over talentmanagement op donderdag 14 februari.

Op donderdag 14 maart staat de toekomst van leiderschap centraal. De wereld verandert continu en het tempo op het werk ligt hoog. Hoe kunnen managers en ondernemers omgaan met deze zogenaamde VUCA-wereld? Deze vraag wordt beantwoord tijdens de lezing over Future Leadership.

Praktische informatie
De lezingen zijn met name interessant voor HR-medewerkers, managers en ondernemers uit de omgeving van Gilze en Rijen. De lezingen vinden plaats op donderdag 7 februari, 14 februari en 14 maart van 09.00 tot 11.30 uur en van 16.00 tot 18.30 uur in het Crown Business Center in Rijen. Deelname aan een lezing bedraagt € 50,- per persoon inclusief koffie en thee. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken en vragen te stellen. Aanmelden kan via info@happiness-at-work.nl.

Meer informatie is te vinden op https://happiness-at-work.nl/

Over Happiness@Work
Iris van Nes en Katja Mosmans van Happiness@Work zijn gespecialiseerd in het vinden, binden, ontwikkelen en boeien van talent voor organisaties. Werkgeluk staat daarbij centraal: de visie van Happiness@Work is dat werknemers productiever, gezonder en creatiever zijn als zij werk doen dat van nature bij hen past.
Iris van Nes is commercieel econoom, deed strategisch personeelsbeleid en heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het HR-vak en als coach. Katja Mosmans is naast commercieel econoom ook psycholoog van arbeid/organisatie en gezondheid. Beiden hebben, voordat zij samen Happiness@Work zijn gestart, tien jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.