Leystromen en haar huurdersverenigingen hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom ontstond het initiatief tot het organiseren van een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zal Babette Porcelijn spreken.

Babette Porcelijn is auteur van het boek De verborgen impact. Zij zal toelichten hoe men dagelijks een positieve invloed kan hebben op een leefbare toekomst. Zij geeft handige tips over afwegingen die men maakt en legt uit waarom die afwegingen belangrijk zijn. Iedereen kan het verschil maken! Makkelijk en dagelijks toepasbaar, met grote impact voor de toekomst.

Inspirerende bijeenkomst op dinsdag 26 maart 2019
De inspirerende bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in CC De Boodschap, Nassaulaan 62-64, 5121 BC in Rijen. Wie aanwezig wil zijn, meldt zich uiterlijk 19 maart aan via www.leystromen.nl

Aanmeldingen worden op basis van volgorde inschrijving verwerkt. De toegang is gratis.