zorgklikgilzerijen.nl
zorgklikgilzerijen.nl, binnenkort online

In Gilze en Rijen zijn nogal wat voorzieningen op het gebied van welzijn, zorg en jeugd. Voorzieningen waar je echt niet altijd de gemeente bij nodig hebt om ondersteuning te krijgen. Maar dan moet je wel weten wát er dan allemaal is. Om die reden is HalloGilzeRijen, communicatieplatform en lokale omroep, in opdracht van de gemeente bezig met een website waar het hele aanbod inzichtelijk wordt gemaakt.

Heb je iemand nodig die je helpt om je financiën op orde te krijgen? Zoek je werk, maar ervaar je een achterstand ten opzichte van de arbeidsmarkt en kun je hierin wel wat ondersteuning gebruiken? Merk je dat je kind vastloopt op school? Heeft je moeder hulp nodig in het huishouden?

Weer meedoen
Met andere woorden er is sprake van een beperking die ervoor zorgt dat meedoen niet langer vanzelfsprekend is. Dat kan zijn op het gebied van werk, wonen, vrije tijd, sporten, leren … jij of iemand uit jouw omgeving kan hierbij wel wat ondersteuning gebruiken. Via zorgklikgilzerijen.nl weet je straks, heel simpel door jouw vraag in te typen, welk aanbod in Gilze en Rijen voor handen is. Kortom: binnen enkele muisklikken kom je uit bij de organisatie(s) die je kan (kunnen) helpen.

Jij bepaalt vervolgens zelf op basis van de getoonde informatie met welke organisatie(s) je contact opneemt. Ervaar je vervolgens een klik? Dan is de eerste en meest belangrijke stap om samen voor een oplossing te zorgen gezet.

Wanneer?
Medewerkers van HalloGilzeRijen zijn achter de schermen druk bezig om samen met de bouwer van het platform een stevig fundament neer te zetten. Medio mei verwachten zij dat de eerste versie van de website waar jouw vraag centraal staat, wordt opgeleverd. Zodat je niet langer in het duister tast als het op ondersteuning aan komt.

Meer weten?
Denk je dat jouw organisatie niet mag ontbreken op www.zorgklikgilzerijen.nl? Of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail met daarin jouw vraag naar info@hallogilzerijen.nl.