Details:

Met een historie van meer dan 150 jaar heeft Van Gastel Shoes inmiddels zijn sporen wel verdiend binnen de schoenindustrie. Onder onze paraplu zijn drie toonaangevende kinderschoenenmerken vertegenwoordigd; Twins & Trackstyle, Braqeez en BunniesJR.

Naast deze 3 paradepaardjes ontwikkelen we onder Universal Footwear Group, met een enorme dosis passie, private label collecties én hebben we in 2015 ons eerste damesmerk est1842 gelanceerd.

Innoveren
De passie en de traditionele waarden die belangrijk zijn binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat we blijven innoveren. Daarnaast is ons ondernemerschap gebaseerd op vertrouwen, loyaliteit en het vormen van hechte partnerships.

Aangezien we al van oudsher een zeevaart en handelsnatie zijn kunnen we niet anders dan de wereld als onze markt zien. Grenzen zijn vervaagd en met ons kantoor in Hong Kong kunnen we wereldwijde distributie mogelijk maken.


Contactgegevens:

Adres: Nieuwstraat 156
5126 CH Gilze

 

Website: https://www.vangastelshoes.com
Telefoon: 088-1120100facebookpagina facebookpagina

 

 

schoenen, gilze, kaatsheuvel, kinderschoen, kinderschoenenmerk,shoes, rijen, brabant