De jaarlijkse dag waarop de muzikale verenigingen zich gezamenlijk weer presenteren staat voor de deur! Op 17 maart van 12:00 tot 18:00 uur zullen twintig verenigingen tonen hoe veel  vreugde het geeft om samen te musiceren.

In een tijd dat de verenigingen ook moeten opboksen tegen andere vormen van vrijetijdsbesteding, zoals smartphones en games is het verbluffend te zien hoeveel vreugde het met elkaar musiceren geeft. Dat werkt aanstekelijk.

Aantrekkelijk programma
Plaats van uitvoering is ons Cultureel Centrum de Boodschap. In alle zalen is wel iets te doen. Het organiserend comité is er weer in geslaagd om een aantrekkelijk programma samen te stellen. Een jubilerende vereniging wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Naast het eerste lustrum van Theaterschool Babzz viert het Agriakoor het zesde  lustrum. Heel bijzonder belooft weer het optreden van Estrellita te worden. Onder leiding van hun onvolprezen dirigent Benny Ludeman en de soliste Mylou Mazali belooft het een muzikaal hoogtepunt te worden.

We zijn blij met de financiële ondersteuning door gemeente en GRIC, de samenwerkende ondernemers in onze gemeente. Het geheel kan ook niet zonder de hulp van heel veel vrijwilligers op de planken worden gebracht. We rekenen op een grote opkomst.