Stem 20 maart voor de Provincie én het Waterschap op een PvdA kandidaat die óók Gilze en Rijen kent

“Het leven is goed in m’n Brabantse land…”. Wie kent deze door velen vertolkte gezellige meezinger niet! In de praktijk is echter het goede Brabantse leven niet voor iedereen weggelegd. Zeker zijn dat ook in Brabant kinderen niet in armoede opgroeien. Zeker zijn van een betaalbaar huis. Zeker zijn van goed werk. Zeker zijn van verstandige klimaatmaatregelen. Zeker zijn dat de lusten en lasten eerlijk verdeeld worden. Oók In Gilze en Rijen. Onze PvdA-kandidaten voor de Provincie, Willem Starreveld (Gilze) en Ton Hesemans (Rijen) en voor het Waterschap (René Drogt (Rijen) en Lau Lavooij (Gilze) zetten zich daarvoor in! Omdat het keihard nodig is.

Maak gebruik van uw stemrecht
Te vaak wordt gedacht dat de provincie en het waterschap een ‘ver-van-mijn-bed-show’ is. Echter een goed woon- werk- en leefklimaat in Rijen, Gilze, Molenschot en Hulten wordt in gezamenlijkheid bepaald. Al die belangen uiteenlopend van een betaalbaar huis, gezond water, natuurrijk groen tot aan goed openbaar vervoer, beheersing van de veestapel en een verstandige energietransitie, enz. zijn de gezamenlijke verantwoordelijkheid van de provincie, het waterschap en de gemeente. Zeker zijn dat die belangen ook in uw gemeente goed behartigd worden, maak dan woensdag 20 maart gebruik van uw stemrecht. Met als extra zekerheid dat u op een PvdA-kandidaat ‘op de hoek’ kunt stemmen.

Zeker zijn
U kunt zeker zijn van herkenbare PvdA-kandidaten met een rijke ervaring in Gilze en Rijen, maar dat geldt ook voor de inhoud waarvoor de PvdA-kandidaten zich inzetten, zoals:

– Woningen waar vraag naar is.
– Gezond water en natuurrijk groen voor wijken en buurten.
– Juiste klimaatmaatregelen en de vervuiler betaalt.
– Goed waterbeheer in natte en droge periodes.
– Minder ammoniakuitstoot en meer biodiversiteit.
– Prioriteit voor voetgangers, fietsers en voor openbaar vervoer.

Meer zekerheid voor alle Brabanders
Iedereen in Brabant heeft recht op het goede Brabantse leven en daaraan schort het nog voor veel mensen. Het is tijd voor meer zekerheid voor álle Brabanders. Daarvoor zetten de PvdA-kandidaten zich met verve in en met Willem (willemstarreveld@kpnmail.nl), Ton (tonhesemans@planet.nl), René (redropoint@gmail.com), en Lau (laulav@ziggo.nl) kunt u stemmen op een kandidaat die de belangen van de Provincie, het Waterschap én de Gemeente (dus uw belang!) prima weten te verbinden. Stem daarom 20 maart PvdA.

Voor meer informatie: brabant.pvda.nl – gilzerijen.pvda.nl