23-06-2016 NED: Nationale Diabetes Challenge, Achterveld Diverse gezondheidscentra, huisartsenpraktijken en fysiotherapie praktijken zijn met ondersteuning van de BvdGF gestart met een lokale wandel challenge. De grote finale vindt plaats op 15 oktober bij Paleis 't Loo

Wandelen is behandelen, ook in Gilze-Rijen!

Gilze-Rijen doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC) 2019. We nodigen mensen met diabetes en andere geïnteresseerden uit om vanaf 15 april wekelijks met ons te gaan wandelen op weg naar een betere gezondheid.

De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen met andere chronische aandoeningen zijn welkom. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival in Den Haag.

Informatiemiddag op 8 april bij Dagbesteding ABEL in Rijen
Op 8 april 2019 om 14.00 uur is er, voor alle geïnteresseerden, een informatiemiddag over de Diabetes Challenge bij Dagbesteding ABEL in Rijen. Dit initiatief wordt ondersteund door Fysiotherapie Jongh & van Osta, Dagbesteding ABEL,  Gemeente Gilze-Rijen, Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant en mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Brabant/Uniek Sporten Brabant. NDC is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation.

Meer weten of meedoen?
Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl/

Indien u meer informatie wenst over de Challenge, of aanwezig wilt zijn op de informatiebijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar:

Eugenine Kock, Coördinator NDC Walk of life Rijen
E-mail: algemeen@dagbestedingABEL.nl