Zondag 14 april van 10.00 uur tot 17.00 uur is er een groots snuffel-paradijs op het parkeerterrein van wegrestaurant het Vliegveld te Gilze & Rijen.

Op dit grote terrein zul je je prima kunnen vermaken. Er staan 200 marktkramen opgesteld. Particulieren zullen hier hun overtollige huisraad voor een appel en een ei te koop aanbieden. De meeste standhouders hebben hun zolders en hun schuurtjes opgeruimd. Zij willen af van deze overtollige huisraad. Hierdoor heeft u de kans, om voor weinig geld leuke dingen op de kop te tikken.

Op deze markt kunt u ook leuke dingetjes aanschaffen om uw buitenplaats, tuin of serre gezellig aan te kleden. Zo kunt u er bv Franse tuinstoeltjes, zinken kuipen, bloempotten, tuinkabouters en kleine meubeltjes tegen komen.

Ook voor verzamelaars
Ook verzamelaars kunnen wel het een en ander van hun gading vinden: denk aan verzamelobjecten, zoals: legerattributen, oude 78 toerenplaten, oude poppen, postzegels, munten, en andere leuke ” hebbedingetjes”. Mocht je binnenkort op kamers gaan wonen, dan moet je er beslist bij zijn! De ideale mogelijkheid om leuke dingen te vinden voor je inrichting.

Locatie: wegrestaurant Het Vliegveld te Gilze & Rijen, Rijksweg 25, Hulten

Meer informatie: 0161-456291