Op Zondag 19 Mei van 12.00-20.00 uur is het weer zo ver: Het Lentefeest bij The Lodge.

Er zijn deze dag diverse demonstraties zoals kogels gieten en smeden. Laat de toekomst voorspellen door waarzegster Corina onder het genot van een kopje verse muntthee. Djembé  speler Koko nodigt u uit om mee te jammen op de Afrikaanse trommel, het Afrika gevoel ten top!

Buitenpodium
Op het buitenpodium is live- muziek van band Shoreline én dit jaar hebben we “Crocodile Dundee “ Ferry Torrez weer kunnen strikken met zijn reptielenshow. In een natuurlijke presentatie met wederzijds respect toont Ferry zijn alligators en reuzenslangen.

Wie nog niet genoeg heeft van slangen kan een “Meet and greet” bijwonen.Liever iets aaibaarder? Dan ga je toch op de foto met een van de uilen die aanwezig zijn.

Voor de kleintjes
De kleintjes kunnen zich uitleven op een van de vele springkussens, zich laten schminken  én zij mogen een ritje maken op de rug van een echte kameel. In The Lodge is een theater opgesteld waar zij een “Lucky Luke” film kunnen bekijken.

Voor de lekkere trek zijn er hamburgers, frietjes en snacks verkrijgbaar.

”Een avontuurlijk dagje uit voor het hele gezin”

Locatie: The Lodge, Alphensebaan `14 Gilze www.lodge.nl

Entree: € 5,- Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis.

*Programma onder voorbehoud.*

https://www.facebook.com/feestlocatiethelodge/
https://www.youtube.com/watch?v=qQJzenxbzNs