Tijdens het weekend 24 en 25 augustus is het buitengebied van Gilze het decor van de Aangespannen Dag Gilze. Een evenement voor iedereen die van paarden en natuur houdt. Op de hoek van de Alphensebaan en Maastrichtsebaan kunnen paardenliefhebbers twee dagen lang genieten van een afwisselend programma.

Van de beginners op zaterdag tot de internationaal bekende namen op zondag. 2019 is ook het jaar waarin de internationale (impuls) men wedstrijd Aangespannen Dag Gilze 25 jaar bestaat. Het evenement, jaarlijks goed voor vele duizenden bezoekers, is inmiddels toonaangevend in de regio en wordt dan ook al jaren met trots gedragen door vrijwilligers en sponsoren.

Garantie voor spektakel
In 1994 begon een klein clubje enthousiastelingen het initiatief om lokaal een wedstrijd te organiseren met paard en wagen. Niemand kon voorzien dat het evenement zou uitgroeien tot haar huidige proporties waarin, naast de wedstrijd, inmiddels ook de zomerfair en de gratis kinderactiviteiten voor volop vermaak zorgen. Dat alles om de wedstrijd heen, die garant staat voor spektakel, maar bovenal bekend staat als fair doch zwaar. Voor een impressie van een vorige editie verwijzen we u naar de www.aangespannendag.nl.

Steun van sponsoren en vrijwilligers
Waar 10 jaar geleden het bereiken van de 15-jarige mijlpaal al voor een geweldig feest zorgde met duizenden bezoekers en honderden vrijwilligers en deelnemers is de Aangespannen Dag van plan de editie 2019 nog grootser aan te pakken. Het weekend zal uiteraard volledig in het teken komen te staan van het zilveren jubileum. Dat het organiseren van de wedstrijd heel wat voeten in de aarde heeft, behoeft weinig uitleg. De organisatie kan echter niks zonder de steun van sponsoren en vrijwilligers. Het bestuur grijpt daarom dit bericht aan om een oproep te doen de wedstrijd te ondersteunen en het weekend (nog) breder gedragen te maken. Maar bovenal hopen wij u als bezoeker te mogen verwelkomen om het jubileum mee te vieren!

De toegang is gratis.