De avondvierdaagse Rijen vindt dit jaar plaats van 3 t/m 6 juni, dat is van maandag t/m donderdag. De start en finish locatie is ook veranderd en is dit jaar vanaf de parkeerplaats P2 bij Theek 5. Het startbureau is in Theek 5 gevestigd.

Inschrijving
De voorinschrijving via www.avondvierdaagserijen.nl is t/m 26 mei open. De deelnamekosten bij voorinschrijving bedragen € 4.

Na-inschrijven kan ook en wel op ZONDAG 2 juni 2019 van 19.00 – 20.00 uur in het clubgebouw van AV Spiridon, Vijf Eiken 6, 5121 RG Rijen. En op maandag 3 juni 2019 van 18.00 – 18.30 uur in Theek 5. Schrijft u op bovenstaande maandag of dinsdag in, dan bedragen de inschrijfkosten € 5,00 per persoon.

Afstanden
Er kan worden gekozen uit 3, 5, 10 of 15 kilometer per avond. Alleen de 3 km route is rolstoel-vriendelijk. Deelname staat open voor iedereen, of je nu alleen loopt of in groepsverband. Leerlingen van de basisscholen worden aangemeld via hun eigen school. Alle avonden is de start vanaf het plein achter Theek 5. Dit jaar is er op 1 avond een nieuwe route .
Op de laatste dag zullen de lopers met een defilé worden onthaald aan de finish. Dit met medewerking van Muziekvereniging Marijke uit Sprang-Capelle. De organisatie roept iedereen op om alle wandelaars aan te komen moedigen tijdens hun laatste (kilo)meters!

Starttijden
Er wordt per afstand vertrokken en de starttijden zijn als volgt:
Start 3 km: tussen 18.40 en 18.45 uur
Start 5 km: tussen 18.35 en 18.40 uur
Start 10 km: tussen 18.30 en 18.35 uur
Start 15 km en alle individuele lopers: tussen 18.15 en 18.30 uur
Na 18.45 uur kan er niet meer worden vertrokken.

Grote inzet van vrijwilligers
Ook dit jaar zullen veel vrijwilligers zich actief inzetten om de avondvierdaagse tot een groot succes te maken. De medische verzorging is weer in de vertrouwde handen van EHBO vereniging Rijen en de gevaarlijke punten op de route worden beveiligd door de vrijwillige verkeersregelaars. Vrijwilligers van de basisscholen zorgen dat het voor alle kinderen gladjes verloopt. Kortom, zonder de inzet van al deze mensen zou het de organisatie niet lukken zo’n groot evenement te regelen.

Tot slot
Alle informatie over de avondvierdaagse kunt u terugvinden op http://www.avondvierdaagserijen.nl/ en op de A4D app: avondvierdaagse rijen (voor Android en iOS). Hierop zijn ook alle routes (kaartjes en beschrijvingen) te vinden.
Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen tijdens de avondvierdaagse, dus bij deze een oproep om deze te delen op facebook (Avondvierdaagse Rijen) en twitter (A4D_Rijen).
De organisatie wenst alle deelnemers een mooie (hopelijk zonnige) week toe!