Vermetten | accountants en adviseurs geeft nu ook juridisch advies

GILZE, 9 mei 2019 – Vermetten | accountants en adviseurs voegt een nieuwe dienst toe aan haar dienstverlening. Zo biedt het Brabantse accountancy- en advieskantoor vanaf nu ook juridisch advies en begeleiding aan.

Vermetten | accountants en adviseurs ondersteunt ondernemers en particulieren in de regio vanuit één van de kantoren in Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Rijsbergen, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk. Vanuit deze vestigingen worden MKB-ondernemers geadviseerd en begeleid over accountancy, audits, human resources, fiscaal recht en vraagstukken in de agrarische sector.

Eigen juridische afdeling

Nu de samenleving steeds verder juridiseert en er bij onze klanten ook steeds meer de behoefte ontstaat aan advies op juridisch gebied, gaat Vermetten | accountants en adviseurs haar klanten op dit vlak ook ontzorgen. In dat kader is een juridische afdeling opgezet bestaande uit ervaren juristen, die vrijwel alle voorkomende juridische werkzaamheden voor onze klanten kunnen gaan verrichten. De juridische dienstverlening zal met name betrekking hebben op de volgende punten:

  • Contracten
  • Fusies, overnames en samenwerkingen
  • Ondernemingen in moeilijkheden
  • Financiering en zekerheden
  • Aansprakelijkheid
  • Geschillen en conflicten
  • Personeel en arbeid
  • Incasso
  • Bedrijfsopvolging
  • Ondernemen over de grens

Dienstverlening verder uitbreiden

Dankzij de juridische afdeling kan Vermetten | accountants en adviseurs haar klanten nog beter van dienst zijn én haar klantenkring verder uitbreiden. Uiteraard is ook de juridische dienstverlening deskundig, daadkrachtig en doeltreffend, precies zoals klanten van Vermetten | accountants en adviseurs gewend zijn.

www.vermetten.nl