Jeugdcarnaval Rijen 2019-2020

Wil jij ook dansmarieke worden?!

Alle meisjes die in groep 7 van de basisschool zitten (schooljaar 2019-2020) en wonen in RIjen of Hulten, maken kans om dansmarieke te worden. Een belevenis die je maar één keer in je leven kan meemaken!! Je leert met een aatal andere meiden een leuke dans en die mag je op verschillende momenten laten zien.

Wil jij als dansmarieke verkozen worden, stuur dan je gegevens per mail aan: ikwildansmariekeworden@gmail.com

Door loting wordt vastgesteld wie er dansmariekes worden. Er kunnen helaas maar een beperkt aantal meisjes meedoen. De loting vindt plaats op maandag 23 september 2019 om 19.00 uur in De Ark, ingang aan de Mangrovelaan te Rijen

De dansmariekes oefenen vanaf 24 september iedere week, op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in zorglocatie Vita, Regentenstraat 9 in Rijen.

Aanmelden svp vóór zondag 22 september 2019.