Organisatie Rijense Dart Ranking is er klaar voor.

De kinderen gaan weer naar school, de diverse regiobesturen van de dartorganisaties hebben de poules en divisies weer ingedeeld voor de aankomende competities en ook de organisatie van de Rijense Dart Ranking staat klaar voor een nieuw seizoen vol met uitdagingen voor de darters van Rijen en omgeving.

Op vrijdag 30 augustus staan de dartbanen weer opgebouwd in de zaal van ‘t Boerke voor de start van de Rijense Dart Ranking seizoen 2019/2020. De organisatie staat er klaar voor en hoopt dat er veel darters uit Rijen en omgeving de weg weten te vinden naar onze accommodatie in de Hoofdstraat 72 te Rijen, waar het personeel van ‘t Boerke ons zeker met open armen staat te verwelkomen om er een mooie dartavond van te maken. De verdere details zoals reglementen en bijzonderheden rondom de Rijense Dart Ranking kunt u terug vinden op onze site en FB pagina. Tot Darts!