Locatie: De Schakel, Gilze | Datum : 23 oktober 2019 | Aanvang: 19.00 uur

Net als in oktober 2016 organiseren GRIC, OCT en ABG-gemeenten een avond voor ondernemers in het ABG- werkgebied. Het doel is om de contacten tussen ambtenaren en ondernemers te leggen en onderhouden, en tussen ondernemers onderling aan de hand van aanbesteding, inkoop, sociale zaken en duurzaamheid. Op deze avond zijn diverse medewerkers van de ABG-gemeenten uit verschillende domeinen aanwezig. Met name van de clusters Leefomgeving, Ruimtelijke Ontwikkeling, Gebouwenbeheer, Facilitaire Zaken, Sociale Zaken, Buitendienst en Inkoopburo.

Inhoud

De avond start met een plenaire opening waarna de inhoudelijke onderwerpen (aanbesteding, inkoop, arbeid, duurzaamheid) aan de orde komen. Daarna gaan de deelnemers naar verschillende sessies. Het is de bedoeling dat men elkaar leert kennen dus beginnen we de sessies met een voorstelronde. De medewerker(s) van de gemeente geven daarna uitleg over de projecten, opdrachten, procedure en de gunning. Deelnemers kunnen naar twee sessies, die elk een halfuur duren. Hierna wordt dit deel van de avond formeel afgesloten. Na dit gedeelte is er ruimschoots de mogelijkheid om in een informele sfeer verder van gedachten te wisselen met de medewerkers, bestuurders en andere ondernemers.

 Programma

19.00 uur – Inloop

19.30 uur – Opening

19.35 uur – Algemene uitleg inhoudelijke onderwerpen

20.30 uur – Pauze

21.00 uur – Sessies Ronde 1 (keuze cluster/sessie)

21.30 uur – Sessies Ronde 2 (keuze cluster/sessie)

22.00 uur – Afronding formele gedeelte

22.05 uur – Informele naborrel

23.00 uur – Einde bijeenkomst

Aanmelding

De deelnemers wordt verzocht bij hun inschrijving aan te geven voor welke twee clusters de belangstelling uit gaat. Wij kunnen op die manier inschatten of er voor een cluster mogelijk meerdere groepen ingericht moeten worden. Mogelijke clusters (s.v.p. 2 keuzes aangeven bij uw inschrijving) zijn:

1. Leefomgeving

2. Ruimtelijke Ontwikkeling

3. Gebouwenbeheer

4. Facilitaire Zaken

5. Sociale Zaken

6. Buitendienst

7. Inkoopburo

Meld je aan via dit aanmeldformulier en geef daarbij, in het veld ‘overige mededelingen’ de keuze voor 2 clusters op!