Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in De Molenwiek, op vrijdagavond 13 december, organiseert Steigerwerk een expositie van kerststallen in de St. Annakerk. Groot, klein, modern, klassiek, kerststallen zijn er in allerlei soorten en maten.

Het merendeel van de kerststallen wordt geëxposeerd door Toon Timmermans, medewerker van het oudheidkundig streekmuseum in Alphen. Inwoners van Molenschot vullen de expositie aan met eigen kerststallen. Wij nodigen u graag uit u te laten verbazen over de grote diversiteit aan kerststallen.

De expositie is ook nog zaterdag 14 en zondag 15 december van 13.00 tot 16.00 uur te bezoeken.

Heeft u nog een kerststal die wij mogen tentoonstellen? Stuur dan een foto van de kerststal met eventueel een verhaal erbij naar Steigerwerk, saskiadefrel@hotmail.com. Ook voor vragen kunt u dit mailadres gebruiken.