De kans om in het centrum van Rijen te wonen met bad- en slaapkamer op de begane grond komt slechts sporadisch voorbij. Niet vreemd dus dat de opkomst zeer groot was bij de start verkoop van Florijn. Ruim 150 kandidaten toonden bij de avond van de start verkoop al hun interesse en de aanvragen blijven binnen komen. Iedereen die interesse heeft kan zich tot 2 december a.s. tot 12.00u inschrijven middels het inschrijfformulier. Deze is – samen met de brochure en prijslijst – te verkrijgen bij KIN Makelaars Rijen.

De negen levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan het Kerkpad in Rijen. Samen met de voormalige Rabobank, die op dit moment wordt gerenoveerd tot luxeappartementen en commerciële ruimten, vormen de levensloopbestendige woningen een verrijking voor het centrumaanbod.

Binnen dit bijzondere en hoogwaardige woonmilieu heeft iedere woning een volledig woonprogramma met slaapkamer op de begane grond. Behoudens bouwnummer 1 bieden de andere woningen hierop nog aanvullend twee extra slaapkamers op de verdieping. De woningen voldoen aan alle moderne gebruiksgemakken en zijn voorzien van energiezuinige installaties en onderhoudsvriendelijke materialen. Bovendien heeft iedere woning een private parkeerplaats op het parkeerterrein dat eigendom is van de VvE.

Het plan heeft een eigentijds karakter door de moderne vormentaal van de woningen aan te vullen met klassieke elementen. Het toepassen van luiken, kaders rondom de voordeuren, Franse balkons en de klassieke ‘Bedaux-lantaarn’ geven de woning een ambachtelijke uitstraling en passen bij het dorpse karakter van Rijen. De gevels worden opgetrokken uit zachtgeel metselwerk en dit geeft het plan een vriendelijk karakter.

Het betreft een ontwerp van Bedaux de Brouwer Architecten dat wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Somnium Real Estate en Maas-Jacobs Vastgoed.

Kon u er bij de start verkoop niet bij zijn, maar heeft u wel interesse? De plannen zijn de komende dagen ook nog in te zien op het kantoor van KIN Makelaars, waar u ook de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier kunt ophalen. Kom daarvoor snel langs aan de Hoofdstraat 27 in Rijen of stuur een mail naar rijen@kinmakelaars.nl en ze sturen u de informatie toe.