Vrijdag 22 november mocht fit20 tijdens de Fitfair een Dutch Fitness Award in ontvangst nemen. Zij hadden de meeste stemmen en de hoogste waardering ontvangen en mochten om deze reden de prijs meenemen.

fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

Ervaar fit20 zelf en maak een afspraak voor een gratis kennismakingstraining. Dat kan telefonisch (0639206077) of via de website. Op www.fit20rijen.nl vind je meer informatie en lees je authentieke klantverhalen.