Donderdag 30 januari: PoëziePastorie

Een avond vol poëzie in de pastorie van Parochie Heilige Geest in Rijen, ter gelegenheid van de Poëzieweek (30 jan-5 feb). Speciale gast is dichteres en beeldend kunstenaar Pien Storm van Leeuwen, o.a. bekend van de poosplaatsen. Zij draagt deze avond voor uit eigen werk.

Meld je aan voor het open podium
Wil jij ook eigen gedichten voordragen? Er is tijdens deze avond een open podium. Meld je aan via info@cultuurplaats.nu (graag een of twee gedichten meesturen)

Aanvang: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Toegang: gratis
Locatie: Hoofdstraat 60, 5121 JG Rijen

Deze avond wordt georganiseerd door Cultuurplaats i.s.m. de werkgroep die de dichtbundel ‘Waar mijn wortels vleugels werden’ heeft uitgebracht. Het is geen religieuze bijeenkomst. De parochie stelt de pastorie beschikbaar als locatie voor dit culturele evenement.