Zondag 2 februari 2020
Tentoonstelling Bevrijding en Wederopbouw van Heemkring Molenheide
’t Oude Raadhuis, Nieuwstraat 22 in Gilze van 13.30 tot 16.30 uur.

In het kader van hun schoolproject 75 Jaar bevrijding zijn intussen al verschillende scholen uit de gemeente Gilze-Rijen de tentoonstelling komen bezichtigen. Zij kregen uitleg over het tentoongestelde van een van de medewerkers van de heemkring. De jeugd bleek erg geïnteresseerd en stelde vele vragen.

De entree is gratis en de koffie en de thee staan klaar. Bezoekers met rolstoel of rollator kunnen via de zijingang naar binnen. Groepen of scholen kunnen voor een bezoek buiten de openingsuren, via e-mail een afspraak maken: info@heemkringmolenheide.nl .

Meer weten of lid worden van Heemkring Molenheide? Ga naar www.heemkringmolenheide.nl.