Ook dit jaar wordt de garageverkoop georganiseerd door Stichting Najjar Gilze en Rijen. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Stichting Najjar Gilze en Rijen organiseert voor de 7e keer een garageverkoop in de straten van Rijen.

Heb jij thuis ook van die bewaarde snuisterijen, gebruikte goederen, overtollige spullen en aanverwante artikelen? Doe dan mee met de garageverkoop vanuit je eigen garage of tuin. Heb je niets in de aanbieding? Bezoek dan de garageverkoop op ZONDAG 19 april 2020 tussen 09.00 uur en 15.00 uur. Ook gezellig! Je kunt rekenen op een goede voorbereiding door de initiatiefnemer (Stichting Najjar Gilze en Rijen).

Inschrijfkosten € 10,00 per adres en we gaan er natuurlijk weer alles aan doen om publiek te trekken. Hoe meer adressen in uw wijk en/of straat er meedoen, hoe groter de kans op succes. Deel dit bericht met buren, vrienden, vereniging etc.

Aanmelden is mogelijk tot 31 maart 2020.

Interesse om van je overtollige spulletjes af te komen?

Een inschrijfformulier is te verkrijgen via mail: garageverkooprijen@live.nl