Gezien het daverende succes van vorig jaar organiseren wij i.s.m. Grand Café de Heeren, wederom: D` Ouwe Hap. Een avond om lekker bij te kleppen

2019 was het startjaar voor de eerste editie van de carnavalsavond voor de doelgroep: D`Ouwe Hap en geestverwanten. Motto voor dit nieuwe carnavalsfenomeen was: “Zak mar zegge !” Maandagavond 4 maart stroomde het café De Heeren vol met nieuwsgierige carnavalsvierders. Tal van carnavalsclubs uit heden en verleden kwamen binnendruppelen. Een avond voor bouwers, muziekmannen/vrouwen, plakkers, gazers, optochtdeelnemers dus iedereen is welkom. De officiële opening van de avond werd afgetrapt door een optreden van Stampofoonorkest “Ut Nukt Niks”. Daarna klonken de vrolijke tonen van diverse oude krakers uit de speakers. Een paard in de gang, Margarita, Sweet Caroline, Mijn Feestneus en tal van Golden Oldies. De plaatjes die gedraaid worden door onze DJ Wim gaan niet zo hard zo dat je elkaar kunt verstaan. Dus steeds volop mogelijkheid om het er met elkaar eens over te hebben onder het genot van een drankje – Zak Mar Zegge.

2020 komt er een vervolg. Met een nieuwe twist en een nieuw motto.
Een combi van carnavalskrakers met HITS uit de 70 / 80 -er jaren. Dus Hollands van eigen bodem en DISCO – Fever. Met het motto “Wèt un Klep !” Iemand, die steeds aan het woord is en dus geen tijd heeft om te drinken. Maar achter dit motto gaat nog een ander geheim schuil. Dat zie je pas maandagavond 24 februari wederom bij De Heeren in Rijen vanaf 20.00 u.

Hopelijk zijn jullie er allemaal tot kijk.

Wij hebben er al zin in.