Aan alle inwoners van Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen,

Eind deze maand a.s. zal Jan Boelhouwer afscheid nemen als burgemeester van de gemeente Gilze en Rijen. Jan is ruim acht jaar een gewaardeerd burgervader geweest in onze vier kerkdorpen. We willen dit afscheid daarom niet onopgemerkt voorbij laten gaan voor onze inwoners en verenigingen.

Een comité bestaande uit vertegenwoordigers van de vier kernen heeft het initiatief genomen om samen met het gemeentebestuur een feestelijk afscheid voor en door de inwoners te organiseren.

We nodigen jullie graag uit voor een bijeenkomst, onder het motto “Jan en alleman”, op zaterdagmiddag 21 maart a.s.. Jullie zijn van harte welkom vanaf 14:30 uur in De Schakel in Gilze. Er is een leuk programma van 15:00-18:00 uur vol spel, cultuur, muziek en een vleugje humor. Met uiteraard Jan Boelhouwer en zijn vrouw Mieke in een hoofdrol. In een kwis “Ik hou van Gilze en Rijen” zullen prominente en minder prominente inwoners en verenigingen uit alle kernen met jullie terugkijken op de belevenissen van Jan als burgemeester van onze gemeente.

Beste inwoners, wij hopen dat jullie er bij zijn op 21 maart a.s. in De Schakel in Gilze.

Met vriendelijke groet, afscheidscomité “Jan en alleman”