vlnr Hans Rutten, Hans van Nistelrooij, Jan Boelhouwer, David Vermorken, Ryan van Osch

Het zijn barre tijden sinds de uitbraak van het Corona virus. Het houdt ons land in zijn greep en Brabant en onze vier dorpen in het bijzonder. “ Wij bevinden ons allemaal op onbekend terrein. Niet in paniek raken, varen op de adviezen van de experts en de richtlijnen van de overheid opvolgen. Dat zal ons door deze crisis helpen. Ik zeg het onze premier na; “Let een beetje op elkaar”. Houd gepaste afstand van elkaar maar blijf elkaar steunen. Er ontstaan nu veel initiatieven om elkaar te kunnen blijven helpen. Ook in onze gemeente waar bv kinderen tekeningen maken en brieven schrijven aan de bewoners van Vita en Sint Franciscus. Het nationaal applaus voor al onze zorg- en veiligheidsmedewerkers is hier ook een mooi voorbeeld van” aldus VVD raadslid Hans van Nistelrooij.

Het jongste lid van de raad VVD’er Ryan van Osch vult aan “ Ik doe een extra beroep op mijn leeftijdsgenoten om de richtlijnen en voorschriften in acht te nemen, vat het niet te licht op, neem het serieus”

VVD fractievoorzitter Hans Rutten voegt toe “ Wij zien allemaal hoe zwaar onze ondernemers getroffen worden. De landelijk overheid heeft veel maatregelen aangekondigd om de grootste nood te ledigen maar wij kunnen allemaal onze eigen ondernemers blijven helpen door zoveel mogelijk in onze eigen gemeente te blijven kopen”

VVD- wethouder van o.a. Economische Zaken David Vermorken is deze dagen druk om, naast de landelijke maatregelen, samen met alle andere wethouders te bekijken wat in de gemeente nog extra gedaan kan worden. Zoals altijd is hij ook persoonlijk bereikbaar voor al onze ondernemers.

Wij moeten niet vergeten dat wij in deze moeilijke omstandigheden ook afscheid nemen van Jan Boelhouwer. Hij is acht jaar burgemeester van onze gemeente geweest. Als VVD-fractie en wethouder willen wij Jan hartelijk bedanken voor de grote inzet die hij altijd voor onze gemeente gehad heeft. Een inzet die zelfs zijn persoonlijke veiligheid op het spel zette. Onze gemeente staat landelijk en regionaal op de kaart en dat danken wij aan Jan Boelhouwer. Wij wensen hem en zijn gezin nog vele jaren in goede gezondheid toe en hopen dat we op een later moment nog echt afscheid van hem als burgemeester kunnen nemen.

Wilt u met ons aan de slag voor onze vier dorpen? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met één van onze raadsleden: Hans Rutten op 06-22956693 en via  hansrutten8@gmail.com, Ryan van Osch op 06-42624667 en via ryanvanosch@gmail.com en raadslid Hans van Nistelrooij op 06-20423087 en via h.van.nistelrooij@ziggo.nl.