Foto Jacomijn Dijkers

Ons 8-jarig bestaan vieren tijdens de covid-19 dat is iets wat we ons en onze klanten niet wilden onthouden, maar het bleef bij een ingetogen feestje. Op de vraag, wat we aangepast hebben in onze zaak om toch in de crisisperiode onze geliefde winkel en horecabedrijf overeind te houden, is door te gaan omdenken.

Everything Sweet gaat naar de gasten thuis. We brengen onze kwaliteit koffies niet naar een tafeltje maar de gasten nemen dit mee naar huis. Dit doen we door middel van een Togo concept. Al onze koffies, taarten en chocolade worden vanuit de zaak netjes verpakt en meegegeven aan de klant.

We spreken van gasten en klanten, maar dit moge duidelijk zijn, van gasten is momenteel even geen sprake.

Wat heel leuk is te zien dat het Togo concept goed wordt omarmd en veel foto’s van onze koffiebekers geplaatst worden op verschillende Social media. Deze laatste hebben wij ook heel hard nodig dus daarop zijn wij zeer actief met acties en laten zien wat we hebben. Zo verbinden we op afstand toch met elkaar.

Er is ook een mooie actie door ons opgezet waarbij mensen uit de omgeving iemand een doosje bonbons of paaschocolade kunnen laten bezorgen. En wie weet ook wel samen via Social media genieten van de chocolade.

Creatief zijn is onze passie! Ook na de covid-19 zullen wij deze passie zeker doorzetten en zullen we onze nieuwe lunch kaart eindelijk kunnen gaan laten uitproberen bij het grotere publiek. Tot snel!

Liefs, Wendy Hofman en team.