Welkomstboeket voor nieuwe burgemeester Derk Alssema

Onze burgemeester Jan Boelhouwer moest stoppen, omdat je geen burgemeester meer mag blijven als je 70 jaar bent geworden. In zijn plaats treedt Derk Alssema als onze nieuwe burgemeester aan. Beide gelegenheden wilde de PvdA afdeling Gilze en Rijen uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Bezoek aan huis
Op maandag 6 april was de laatste werkdag van Jan Boelhouwer. Alle reden voor Lau Lavooij, voorzitter bestuur PvdA Gilze en Rijen en Marielle Doremalen, lid gemeenteraadsfractie PvdA Gilze en Rijen, om Jan thuis aan het einde van de middag met een bezoek te verrassen (uiteraard rekening houdend met een gepaste anderhalve meter afstand). Lau Lavooij sprak een afscheidswoord om Jan Boelhouwer te bedanken en daarna bood Marielle Doremalen een bos rode rozen aan als afscheidscadeau namens bestuur, fractie en commissieleden van de PvdA. In het afscheidswoord werd Jan Boelhouwer een echte burgervader genoemd die graag gewoon mens onder de mensen was, voor de inwoners van Gilze en Rijen echt onze burgemister. Maar Jan was ook een burgemeester die hard op durfde te treden als dat nodig was, zoals bij de bestrijding van de ondermijnende criminaliteit. Uiteraard wensen wij vanuit de PvdA Jan nog vele gelukkige gezonde jaren, samen met zijn vrouw Mieke en hun kinderen en kleinkinderen.

Welkomstboeket
Op dinsdag 7 april was de eerste werkdag van onze nieuwe burgemeester Derk Alssema. Hij maakt zijn intrede in onze gemeente in een roerige tijd, nu de corona epidemie ons aller leven beheerst. Aan Derk Alssema lieten wij ook vanuit de PvdA afdeling Gilze en Rijen een boeket rode rozen bezorgen om hem welkom te heten en hem veel succes te wensen. Wij hopen dat Derk Alssema zich snel thuis zal voelen in Gilze en Rijen.

Zichtbaar betrokken
De PvdA Gilze en Rijen is een partij die zichtbaar betrokken is bij alle inwoners van Gilze en Rijen. Heeft u een vraag, klacht, idee of wilt u iets anders kwijt? Neem dan gerust contact op met
Marielle Doremalen, ermado@live.nl 06-44213664, Peter von Meijenfeldt, peter@vonmeijenfeldt.com 06-53254002, of via de website gilzerijen.pvda.nl