Na 7 jaar verbonden geweest te zijn aan de organisatie, gaat Roland Marx Leystromen verlaten. De Raad van Commissarissen vindt dat bijzonder jammer. Maar zij hebben er ook begrip voor dat hij na 7 jaar een nieuwe uitdaging heeft gevonden.

Mooie resultaten behaald
In de tijd die Roland Marx bestuurder is geweest, heeft de organisatie grote stappen gezet. Leystromen is een toekomstgerichte, ondernemende organisatie met een sterke verbinding met de omgeving. Klanten en maatschappelijke partners hebben vertrouwen in de organisatie. En Leystromen is financieel gezond en in control.

De Raad van Commissarissen is Roland Marx bijzonder erkentelijk voor de resultaten die hij met Leystromen heeft bereikt.

Opvolging
Roland Marx blijft zijn werkzaamheden nog uitvoeren tot eind juni. Momenteel is Raad van Commissarissen bezig met het proces rondom zijn opvolging.