Het zijn bizarre tijden waarin we beland zijn. De huidige situatie weerhoudt ons echter niet van ons doel: “het steunen van mensen die geraakt worden door kanker”. Het is fijn te weten dat er in deze onzekere, gekke tijden aan je gedacht wordt. Daarom hebben we bloemen uitgedeeld aan mensen die het zo hard nodig hebben, om ze even een hart onder de riem te steken. Wat een lieve reacties mochten we ontvangen. Veel ontroerde mensen, dankbaar voor dit kleine gebaar wat we hebben kunnen doen.

Omdat we onze lokale ondernemers graag ondersteunen, zoals zij ons ook vaak helpen, hebben we bij Garden Masters Rijen en Heidi’s Bloemerij prachtige tulpen boeketten besteld. Heel fijn dat dit op korte termijn geregeld kon worden.

Gelukkig hebben we aan het begin van dit jaar al wel een paar wensen kunnen vervullen en die waren weer fantastisch. Deze wensen kwamen voort uit het schoolproject gehouden op de Brakken, de St. Jozef en de Vijf Eiken. Er wordt achter de schermen druk gewerkt aan nog te realiseren wensen. Zodra het weer kan zijn we er klaar voor! Het schoolproject wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Kiwani’s Vijf Eiken, 24-uur biljarten bij ‘t Engeltje in Molenschot en de Cross for the Crocus door geweldige donaties.

Daarnaast zijn we begonnen met de voorbereidingen voor onze jaarlijkse verwendag en zijn weer welkom bij de Jacobushoeve. Het beloofd weer een prachtige dag te worden. Dus noteer in uw agenda zondag 13 september. Deze onbezorgde dag is bedoeld voor mensen met kanker en een introducé, zodat het ziek zijn even kan worden vergeten. De dag is volledig verzorgd met ontvangst rond 10.30 uur bij de Jacobushoeve in Dorst waar we de dag zullen afsluiten met een BBQ. We maken een rit door het prachtige Brabantse landschap in een auto uit vervlogen tijden met onderweg een verrassende stop voor de lunch. Wilt u zich aanmelden of kent u iemand die aan deze kosteloze verwendag wil deelnemen? Ga dan voor meer informatie naar www.opdenalperijen.nl en vul het contactformulier in of bel na 19.00 uur 06-30758630. U krijgt altijd bericht van inschrijving. Afmelden kan altijd nog!!

Wisten jullie trouwens dat we ook te vinden zijn op Instagram en sinds kort zelfs op YouTube! Graag tot ziens en jullie horen zeker van ons.

“pas goed op jezelf en elkaar, help elkaar waar nodig, ben lief, blijf sterk en samen komen we hier doorheen”.

Groeten bestuur Op Den Alpe Rijen,
Fred, Henk, René, Marc en Jolanda