Afgelopen week hebben de kinderen van de basisschool St. Jozef ook aan onze gasten gedacht. Leerkracht Marion van Dongen en haar collega’s hebben ondanks de drukte toch tijd weten te vinden om met de leerlingen prachtige tekeningen te verzorgen. In de week van deze speciale Koningsdag ontvingen de gasten een cadeautje van de jeugd! Hoe geweldig is dat. Dit alles brengt weer een beetje vreugde in deze moeilijke tijd, waarin oudere mensen en mensen met een beperking bijna afgesloten zijn van de buitenwereld. Laten we allemaal een beetje lief zijn voor elkaar, zoals deze kinderen dat zijn voor onze gasten.

Wij danken de juffen en meesters voor hun inzet maar vooral de kinderen voor hun prachtige tekeningen, dank je wel namens al onze gasten.Een van onze vrijwilligers, Gonnie van Gils, gaf op Koningsdag op gepaste afstand een tekening aan Mevrouw Biemans, die daar zichtbaar héél blij mee was.

Wilt U gast worden bij Zonnebloem Rijen-Molenschot, of heeft U een beetje tijd over en wilt U vrijwilliger worden? U kunt bellen naar Ton Hesemans 0161-223812 of mail naar zonnebloemrijen@hotmail.nl