Details:

Fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week. Bij fit20 Rijen train je altijd onder begeleiding van jouw Personal Trainer. Je traint één keer per week, op afspraak, in je gewone kleren, douchen is niet nodig. Je traint naar keuze alleen of samen met een vaste partner. fit20 geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of kan je niet geloven dat fit in 20 minuten per week echt werkt? Heb je vragen over de fit20 training? Graag nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvende kennismakingstraining bij de Personal Trainer van fit20 Rijen te komen doen. Ervaar fit20 en beslis daarna of fit20 iets voor je is!


Contactgegevens:

Adres: Ericssonstraat 2
5121 ML Gilze-Rijen

 

Website: https://fit20rijen.nl/
Telefoon: 0161-747 858

 

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

fitness, rijen, sport, sportschool, 20 minuten, gezondheid