Op vrijdagavond 21 augustus, om 20.00, wordt er op het plein bij Jongerencentrum A16 aan het A. Adriaansenpad in Rijen, een film getoond op bioscoop formaat. De Buitenbioscoop is een initiatief van samenwerkende partners R-Newt ABG en Cultuurplaats Gilze & Rijen. De techniek wordt verzorgd door IDFX, ook bekend van het jaarlijkse BUT Film Festival in Breda.

Het evenement is helemaal gratis en geschikt voor jong en oud. Dus neem een kleedje of campingstoel mee, een drankje (alcoholvrij) en popcorn en laat de film op je afkomen. Er staat een verrassingsfilm op het menu die internationaal hoge ogen gooide en ondanks deze scores zullen veel mensen hem nog niet gezien hebben. Bovendien is hij Nederlands gesproken én geschikt voor het hele gezin.

De inlooptijd van de ZomerAvond BuitenBioscoop is vanaf 20.00 uur, de film begint om 20.45.

Om dit evenement te laten slagen gelden er een aantal regels, waaronder de Covid-19 maatregelen. Daarom mogen er maximaal 65 personen toegelaten worden tot het evenement. Meer informatie en aanmelding op www.cultuurplaatsgilzerijen.eventbrite.com.