Komt dat zien! Deze kans komt NU voorbij! Een levendig HART voor Rijen!

Niets is zo veelbesproken als het centrum van Rijen. Waar de plannen voor een mooi centrum in het hart van Gilze eindelijk gerealiseerd worden, blijft Rijen achter, zowel in tijd als in kwaliteit. De PvdA Gilze en Rijen heeft grootse plannen om er echt iets moois van te maken, zodat Rijen straks net als Gilze, Molenschot en Hulten een echt en levendig dorpshart heeft. Rijen verdient dat en NU is de kans om dit te gaan realiseren!

Tip van de sluier
Laten we een tip van de sluier oplichten wat het plan van de PvdA Gilze en Rijen inhoudt! PvdA raadslid Marielle Doremalen: “Rijen mist op dit moment een mooi en levendig centrum wat aantrekkelijk is voor een divers publiek, voor jongeren en voor ouderen. Onze partij heeft nieuwe plannen voor een centrum waarin niet alleen supermarkten centraal staan, maar waarbij er voor ieder wat wils is in het centrum zodat onze inwoners en ook anderen er prettig kunnen vertoeven en er wat langer kunnen verblijven. Rijen verdient meer dan een centrum waar men alleen komt voor een snelle boodschap. Rijen verdient een echt dorpsHART”. Nu is het moment om hiervan serieus werk te maken, zodat Rijen op het Wilhelminaplein voor zeker de komende 40 jaar een flinke impuls krijgt.

Vooraankondiging en presentatie
Vanaf 3 september a.s. wordt meer bekendheid aan de plannen van de PvdA via social media. Een eigen dorpsomroeper zal erop attenderen dat de PvdA Gilze en Rijen een plan heeft voor het centrum onder de naam “Geef Rijen een hart”. Houd social media in de gaten! Op donderdagavond 24 september a.s. zal er een presentatie van het PvdA plan plaats vinden bij Smaak Lokaal aan het Wilhelminaplein in Rijen. Meer informatie over deze presentatie volgt nog.

Zichtbaar betrokken
De PvdA Gilze en Rijen is een partij die zichtbaar betrokken is bij alle inwoners van Gilze en Rijen. Heeft u een vraag, klacht, idee of wilt u iets anders kwijt? Neem dan gerust contact op met Marielle Doremalen, ermado@live.nl 06-44213664, Peter von Meijenfeldt, peter@vonmeijenfeldt.com 06-53254002, of via de website gilzerijen.pvda.nl