Ben jij op zoek naar een baan waar jij het verschil kunt maken en waar bewoners op de eerste plaats staan? Draag je graag bij aan de cliëntgerichte zorg in Gilze? Houd je van afwisseling en herken jij je in onze kernwaarden Persoonlijk, Met Elkaar en Vertrouwd? Èn werk je het liefst ‘s avonds? Dan is deze functie zeker iets voor jou en dan maken we graag kennis met je!

KLEINSCHALIGHEID IS ONZE KRACHT!
Zorgcentrum St. Franciscus ligt in het centrum van Gilze en biedt een breed pakket aan zorgdiensten. Er zijn aparte teams voor kleinschalig wonen, individueel wonen, thuiszorg, dagverzorging en de nachtdienst. Verder hebben een eigen huishoudelijke dienst, een eigen productiekeuken en ons restaurant “De Vertoeverij”, waar bewoners dagelijks kunnen genieten van een lekkere maaltijd of een drankje. Er werken ongeveer 160 medewerkers bij ons, maar de lijntjes zijn kort, we weten van elkaar wat er speelt en we kunnen dus snel schakelen. Eigen regie, autonomie en ontwikkeling, zowel voor onze bewoners als onze medewerkers, hebben we hoog in het vaandel staan.

WAT GA JE DOEN?
Afhankelijk van jouw achtergrond en diploma ga je aan de slag als verzorgende of mbo- verpleegkundige op onze afdeling individueel wonen. Hier vorm je een belangrijke schakel tussen de cliënt, de mantelzorger(s) en ons team. Je zorgt ervoor dat onze cliënten zo veel mogelijk eigen regie voeren op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Je stelt concept zorgleefplannen op, je voert deze uit en je biedt onze cliënten steeds de juiste begeleiding, zorg en ondersteuning. De knelpunten die je signaleert in het zorgproces rapporteer je natuurlijk ook, zodat we deze samen kunnen verbeteren. Tenslotte vindt je het leuk om jouw kennis over te dragen aan leerlingen en stagiaires en je geeft hen waar nodig aanwijzingen in hun werk.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Naast een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (mét uitzicht op een vast dienstverband) en een salaris conform de CAO VVT, kom je te werken in een kleinschalige organisatie waar bewoners en medewerkers elkaar kennen. De sfeer bij ons is te omschrijven als open, gemoedelijk en gastvrij en hier doen we dan ook samen ons best voor.

WAT BRENG JIJ MEE?
Je hebt de mbo-3 opleiding tot verzorgende of de mbo-4 opleiding tot verpleegkundige behaald. Daarnaast beschik je over kennis van en ervaring met dit werk en de diverse cliëntgroepen. We vinden het belangrijk dat je een positieve instelling hebt en dat je de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die dit werk met zich meebrengt, aankunt. Het werken op avonden van 19.00 tot 23.00u past perfect in jouw privéleven, maar indien nodig kunnen we ook op andere momenten een beroep op je doen. Als je daarnaast ook nog eens goed overweg kan met een IPad en je een hartelijke glimlach op je gezicht hebt staan, dan ben je van harte welkom!

NOG VRAGEN OF SOLLICITEREN?
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Ellen Maas (Teamleider individueel wonen) via telefoonnummer 0161-458022. Wil je solliciteren? Mail dan uiterlijk 18 oktober a.s. een motivatiebrief met jouw CV naar: werkenbij@stfranciscus.nl