VIPvoorelkaar: Dé schakel tussen vrijwilligers en hulpvragers!
Op www.vipvoorelkaar.nl zie je in één oogopslag wat je in gemeente Gilze en Rijen voor elkaar kunt betekenen. Elke werkdag van 9.00-17.00 uur bereikbaar op
06-57 34 51 82.

VIP LOKET
Heb je behoefte aan wat hulp bij het registreren op de VIP website of wil je meer informatie over de werkwijze van het VIP? Bezoek dan het VIP Loket: op dinsdagen van 9.00-11.00u. in de foyer van De Boodschap in Rijen en op donderdagen van 9.00-11.00u. in de foyer van De Schakel in Gilze.

PRAATHUIS VOOR VROUWEN
Samen met andere vrouwen oefen je het spreken van de Nederlandse taal. Woensdagen 9.30-11.00 uur in ruimte 6 van De Boodschap in Rijen. (Niet in schoolvakanties)

VIP PRAATHUIS voor mannen en vrouwen
Leer beter Nederlands spreken in een gezellige, informele sfeer. Donderdagen van 13.00-15.00 uur in de bibliotheek in Gilze. I.v.m. corona zit er een maximum aan het aantal deelnemers, dus kom op tijd. Het Praathuis op vrijdag in Rijen gaat voorlopig niet door.

ZONDAGMIDDAG – FILMMIDDAG
Op 6 december om 13.30u. in De Boodschap de meeslepende film ‘Still Alice’ voor slechts €7,50 inclusief koffie en thee. Tickets verkrijgbaar via: www.ccgr.nl/agenda. De volgende filmmiddag vindt plaats op 27 december om 13:30u. De titel wordt nog bekend gemaakt. Er geldt een maximumaantal bezoekers van 30 personen. Bestel uw kaartje dus op tijd. Als vervoer een probleem is, belt u dan naar ons nummer 06 – 57 34 51 82. Samen met u zoeken we naar een oplossing.

ZINGEND NEDERLANDS LEREN
Volgens de laatste richtlijnen mag er op het moment niet samen gezongen worden. Daarom gaat, tot nader bericht, helaas ‘Zingend Nederlands Leren’ op de zaterdagmorgen niet door.

REPAIR CAFÉ
I.v.m. corona is er in november en december geen Repair Café. Vrijwilligers kunnen, in overleg en op een veilige manier, wel reparaties bij u thuis uitvoeren. Mail naar repaircafe@vipvoorelkaar.nl of bel naar 06-57 34 51 82, dan kijken we hoe we kunnen helpen.