VVD Gilze-Rijen is blij met de nieuwe aanwinst Paul Houtepen. Hij gaat namens onze fractie inzetten voor onze belangen in de commissie Samenleving. Hij wil zich graag voorstellen.

“Mijn naam is Paul Houtepen ik ben 53 jaar en sinds een jaar ben ik politiek actief als ondersteunend lid voor de VVD Gilze-Rijen. Naast mijn politieke ambities ben ik bestuurslid van AV Spiridon en voorzitter van een cliëntenraad bij een psychologen praktijk. Mooie taken welke wel aansluiten bij mijn rol binnen de VVD: sociaal en betrokken bij de Gemeente en haar inwoners. Mijn stem wil ik laten horen om zo binnen de gemeente Gilze en Rijen samen de belangen van ons allemaal te vertegenwoordigen. Of dit nu gaat over (jeugdhulp) of sociale ondersteuning voor die mensen die dit het hardste nodig hebben. Gezamenlijk zijn we de Gemeente en alleen gezamenlijk gaan we daarin verder. Ik wil vanuit mijn achtergronden hier graag een bijdragen aan leveren. Dat betekent dat ik afgelopen maandag 14 december als VVD commissielid samenleving ben geïnstalleerd. Ik hoop jullie tegen te komen en met elkaar in gesprek te mogen gaan. Deel jullie ideeën en vragen met mij. Want samen bereiken we het meest.”

Wilt u net als Paul Houtepen met ons aan de slag voor onze vier dorpen? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met één van onze raadsleden: Hans Rutten op 06-22956693 en via hansrutten8@gmail.com, Ryan van Osch op 06-42624667 en via ryanvanosch@gmail.com en raadslid Hans van Nistelrooij op 06-20423087 en via h.van.nistelrooij@ziggo.nl.