Op www.vipvoorelkaar.nl zie je in één oogopslag wat je in gemeente Gilze en Rijen voor elkaar kunt betekenen. Elke werkdag van 9.00-17.00 uur bereikbaar op 06-573 451 82.

AANGEPAST PROGRAMMA
In verband met de lockdown kunnen wij je helaas geen gewone evenementenkalender aanbieden.
Alle groepsactiviteiten komen te vervallen tot 19 januari. Het gaat om: de Kom erbij Lunch, het Repair Café, Zingend Nederlands Leren, de Praathuizen en het Oogcafé.
VIPvoorelkaar is echter telefonisch (06-5734 5182) en per mail (viploket@vipvoorelkaar.nl) gewoon bereikbaar. Voor je praktische hulpvraag of voor je hulpaanbod. Ook bieden wij samen met de organisaties van Gilze en Rijen Helpt nog steeds quarantainehulp.

LAATSTE NIEUWS
Je kunt altijd een kijkje nemen op onze website www.vipvoorelkaar.nl. Hier vind je het laatste nieuws en alle informatie over onze projecten. Maar ook alles over actuele hulpvragen en hulpaanbod.

VOOR VRIJWILLIGERS
Misschien denk je erover om zelf (meer) vrijwilligerswerk te gaan doen bij een van de vele organisaties of initiatieven in de gemeente. Mocht je daarbij wat advies kunnen gebruiken, laat het ons weten. We denken graag met je mee over de diverse mogelijkheden.

VOOR HULPVRAGERS
Kun je wat hulp gebruiken op het gebied van wonen, financiën, vervoer, taal of ontmoeting? Ook dan denken we graag met je mee. Veel vrijwilligers willen je hierbij een handje helpen.

VOOR ORGANISATIES
Kun je als vereniging versterking gebruiken om bijvoorbeeld je vrijwilligersbeleid neer te zetten, dan ben je bij VIPvoorelkaar aan het goede adres. Zoek je al een tijdje vrijwilligers voor bepaalde functies, maar lukt dit niet? Dan kunnen onze website en ons netwerk daarbij wellicht uitkomst bieden. Ook als jullie je vrijwilligers dit jaar een mooie cursus willen aanbieden zoals ‘fondsenwerving’ of ‘social media’ of ‘signaleren huiselijk geweld’ dan kun je met ons contact opnemen. We organiseren vraaggericht trainingen voor de vrijwilligersorganisaties in gemeente Gilze en Rijen.