De fractie van de VVD Gilze-Rijen is ontzettend blij en trots dat Jelle van Nuland op 22 januari 2021 wordt beëdigd als Statenlid voor de VVD in de Brabantse Provinciale Staten. “Onze Jelle”, oud Rijenaar en 31 lentes jong, neemt de portefeuille mobiliteit over waaronder verkeer en Luchtvaart.

Jelle was geruime tijd lid van de onze VVD afdeling en was de eerste voorzitter van het VVD bestuur Lokaal Netwerk Mark, Leij en Donge. Een enthousiaste politicus die begaan is met Brabant en zeker met Gilze en Rijen, waar hij opgroeide. Met de nodige politieke en bestuurlijke ervaring gaat hij goed voorbereid naar het provinciehuis.

Jelle kijkt er naar uit om voor Brabant aan de slag te gaan. “Het is belangrijk dat wij een bekende als statenlid in ons midden hebben met de portefeuille Verkeer. Hij wordt een belangrijk nieuw anker voor onze VVD fractie voor een goede afstemming van zaken tussen de provincie en onze gemeente. Zeker gezien het groot aantal belangrijke lopende dossiers in de komende jaren. Denk aan de problematiek met defensie met betrekking tot het vaststellen van het luchthavenbesluit, de voorbereidingen rond de aanleg van de onderdoorgangen van het spoor aan de Julianastraat en de Vijf Eikenweg en de voorbereidingen rondom de reconstructie van de N282 en de Vijf Eikenweg (N631)”, aldus fractievoorzitter Hans Rutten.

De VVD fractie wenst Jelle ontzettend veel succes en gaan graag samen met hem vanuit de Provincie aan de slag voor onze mooie gemeente Gilze en Rijen! Heb je vragen voor onze nieuwe Statenlid Jelle van Nuland, stuur een mail naar ons!!

Heb jij interesse in de politiek en wil jij met ons aan de slag voor onze vier dorpen? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met één van onze raadsleden: Hans Rutten op 06-22956693 en via hansrutten8@gmail.com, Ryan van Osch op 06-42624667 en via ryanvanosch@gmail.com en raadslid Hans van Nistelrooij op 06-20423087 en via h.van.nistelrooij@ziggo.nl.