Heb jij ervaring in een grootkeuken, steek je graag de handen uit de mouwen en heb je gevoel voor smaak? Draag je graag bij aan de cliëntgerichte zorg in Gilze? Houd je van afwisseling en herken jij je in onze kernwaarden Persoonlijk, Met Elkaar en Vertrouwd? Dan is deze functie zeker iets voor jou en dan maken we graag kennis met je!

KLEINSCHALIGHEID IS ONZE KRACHT!
Zorgcentrum St. Franciscus ligt in het centrum van Gilze en biedt een breed pakket aan zorgdiensten. Er zijn aparte teams voor kleinschalig wonen, individueel wonen, thuiszorg, dagverzorging en de nachtdienst. Verder hebben we een eigen huishoudelijke dienst, een eigen volledig uitgeruste professionele keuken en ons restaurant “De Vertoeverij”, waar bewoners dagelijks kunnen genieten van een lekkere maaltijd of een drankje. Er werken ongeveer 160 medewerkers bij ons, maar we weten van elkaar wat er speelt en we kunnen dus snel schakelen. Eigen regie, autonomie en ontwikkeling, zowel voor onze bewoners als onze medewerkers, hebben we hoog in het vaandel staan.

WAT GA JE DOEN?
Als keukenassistent maak je deel uit van een team van ongeveer 10 collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat onze bewoners dagelijks verse en lekkere maaltijden voorgeschoteld krijgen. In onze Vertoeverij is er plek voor ongeveer 50 tot 100 gasten en is gastvrijheid en service belangrijk. Ook verzorg je samen met het team de maaltijden voor onze Tafeltje-Dekje service. Goed om te weten dat we bij St. Franciscus ontkoppeld koken. Afhankelijk van welke dienst je hebt, ga je als keukenassistent zelfstandig aan de slag met het voorbereiden van de broodmaaltijden of de warme maaltijden. Nadat de maaltijden uitgeserveerd zijn, zorg je er natuurlijk voor dat de keuken en de bijbehorende ruimtes weer spik en span zijn.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Naast een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (mét uitzicht op een vast dienstverband) en een salaris in schaal 15 (conform de CAO VVT), kom je te werken in een kleinschalige organisatie waar bewoners en medewerkers elkaar kennen. De sfeer bij ons is te omschrijven als open, gemoedelijk en gastvrij en hier doen we dan ook samen ons best voor.

WAT BRENG JIJ MEE?
Je bent een ervaren medewerker die binnen de dynamiek van onze keuken de werkzaamheden zorgvuldig en professioneel uitvoert. Natuurlijk heb je ook kennis van en ervaring met keukenhygiëne conform de HACCP-richtlijnen. Je hebt affiniteit met ouderenzorg. Verder ben je te omschrijven als gastvrij, proactief, een harde werker en flexibel. Het werken in wisselende diensten (zowel overdag als in het weekend en op feestdagen tussen 8.30u tot 20.00u) past prima in jouw privéleven. Je bent bereid om tijdens vakanties en bij ziekte/afwezigheid van collega’s extra diensten in te vullen. Als je daarnaast ook nog eens goed in het team past en je een hartelijke glimlach op je gezicht hebt staan, dan ben je van harte welkom!

NOG VRAGEN OF SOLLICITEREN?
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura Evers (Teamleider Facilitair) via telefoonnummer 0161-302009. Wil je solliciteren? Mail dan uiterlijk 12 februari a.s. een motivatiebrief met jouw CV naar: werkenbij@stfranciscus.nl.