Ook nu houdt de PvdA graag contact met de inwoners

De PvdA in Gilze en Rijen gaat al sinds jaar en dag naar de mensen toe. Op markten en in de wijken en vaak met een rode roos horen we graag van onze inwoners wat hen bezighoudt. Nu dat in deze bijzondere tijd niet fysiek kan, willen we dat contact toch levendig houden. En daarvoor hebben we een gezellig digitaal ‘rood’ politiek café geopend. Iedereen die vragen of suggesties heeft over de politiek in onze gemeente, of gewoon even wil buurten is van harte welkom.

Zichtbaar betrokken
Het motto van de PvdA Gilze en Rijen is niet voor niets ‘zichtbaar betrokken’. Met inwoners in gesprek gaan, luisteren, erbij zijn. Dat contact vindt de PvdA van groot belang. Normaal gesproken gaan wij daartoe de wijken in en zijn wij zichtbaar aanwezig op de markten en jaarmarkt. Nu dat door de coronamaatregelen niet kan, zorgen wij ervoor dat wij u als inwoner toch digitaal kunnen ontmoeten in ons politiek café.

Politiek café 22 februari
Op maandag 22 februari vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in het politiek café van de PvdA Gilze en Rijen. Dit politiek café wordt georganiseerd via Microsoft Teams. Vanuit de PvdA-fractie zijn Marielle Doremalen en Peter von Meijenfeldt aanwezig om u te verwelkomen. We maken het in ieder geval gezellig deze avond.

Van harte welkom
Heb je een vraag voor ons of ben je benieuwd naar onze ideeën, sluit dan gezellig aan op 22 februari. Stuur een mailtje naar politiekcafepvdagilzerijen@gmail.com! Dan krijg je een link toegestuurd om maandagavond digitaal aan het politiek café deel te nemen. Je bent van harte welkom. Ook kun je via de mail eventueel al aangeven wat je vraag of opmerking is.

Hoe nu verder?
Wij zullen vanuit de PvdA Gilze en Rijen, zolang de coronamaatregelen het nog niet mogelijk maken om elkaar weer fysiek te ontmoeten, iedere maand een digitaal politiek café organiseren. Maar we kijken natuurlijk uit naar de tijd dat we elkaar weer ‘gewoon’ kunnen ontmoeten, in onze vier kernen, op de markten én deur aan deur in de wijk!

Zichtbaar betrokken
De PvdA Gilze en Rijen is een partij die zichtbaar betrokken is bij alle inwoners van Gilze en Rijen. Hebt u een vraag of klacht, idee of wilt u iets anders kwijt? Neem dan gerust contact op met Marielle Doremalen, ermado@live.nl 06-44213664, Peter von Meijenfeldt, peter@vonmeijenfeldt.com 06-53254002, of via de website gilzerijen.pvda.nl