‘Ik ken geen provincie die zo gastvrij, ondernemend en gezellig is als Brabant. De zachte G, carnaval en ondernemerschap maken onze Brabantse identiteit. Grote Brabantse bedrijven zoals ASML, Philips en VDL, maar vooral de vele MKB’ers, maken dat Brabant bruist. Als Brabants Tweede Kamerlid van de VVD heb ik de afgelopen jaren meer van deze mentaliteit naar Den Haag meegebracht. Volkscultuur, en dus ook carnaval, krijgt nu ook in Den Haag de aandacht die het verdient. Maar ook voor de ondernemers, waar er in Brabant gelukkig zo veel van zijn, knok ik elke dag. Want zij zijn onmisbaar voor onze samenleving. MKB’ers zorgen voor brood op de plank bij gezinnen, brengen leven in de dorpen en wijken en sponsoren de lokale voetbalclub of fanfare. Doordat ik zelf ook uit een echt Brabants ondernemersgezin kom, weet ik hoe ondernemers denken. Hoe zij leven voor hun zaak en risico’s durven te nemen, maar ook waar ze buikpijn van krijgen. Tijdens deze coronacrisis worden ondernemers ontzettend hard geraakt. Het water staat echt aan de lippen, en daar maak ik me echt zorgen om. Ik knok er in de Tweede Kamer elke dag voor om deze ondernemers te helpen: dat lukt soms goed en soms kan en moet het beter. Maar één ding is zeker: de komende tijd wil ik me minstens net zo hard inzetten voor onze ondernemers. Want het MKB zorgt voor de banen die we hard nodig hebben en voor leven in de brouwerij. Dit maakt dat het zo fijn wonen en leven is in onze Brabantse dorpen en steden. Ik ben er dan ook trots op dat ik geboren en getogen ben in deze provincie en als Kamerlid u mag vertegenwoordigen! Ik ga daarom ook de komende periode heel graag door als uw Brabantse Kamerlid. Zodat we ons mooie Brabant ook in de toekomst zo gastvrij, ondernemend en gezellig kunnen houden. Mag ik daarom op 17 maart rekenen op uw stem? Dan gaan we samen sterker verder.’