Dit jaar zal AV Spiridon wel een Avondvierdaagse Rijen organiseren, maar op een andere manier. Onder de naam “Loop je eigen vierdaagse Rijen”, kan men in de hele maand juni zelf 4 willekeurige dagen kiezen waarop men 3 km, 5 km, 10 km of 15 km wandelt. Dat kan dus overdag, ’s avonds of in het weekend, op het tijdstip dat je dit het beste uitkomt. De routes starten vanaf de gebruikelijke startlocatie achter De Boodschap / Bibliotheek en worden uitsluitend aangeboden via de Avondvierdaagse Rijen app middels een routebeschrijving en kaart. Deze app is gratis beschikbaar voor Android en iOS. De routes moeten gewandeld worden conform de dan geldende RIVM-richtlijnen.

Inschrijven
Inschrijven voor de “Loop je eigen vierdaagse Rijen” kan vanaf 15 april 2021 via de website van de Avondvierdaagse Rijen (www.avondvierdaagserijen.nl). Deelname kost net als voorheen € 4,00 die je betaalt via iDEAL tijdens je inschrijving. Je krijgt hiervoor de Avondvierdaagse medaille die je ook ontvangt bij een normale editie. Daarnaast kun je ook een persoonlijk diploma downloaden vanaf de website. Deelname is uitsluitend mogelijk voor inwoners uit Rijen (postcodes 5121 en 5122). Als het straks is toegestaan bieden we de mogelijkheid de verdiende medaille op een bepaalde dag op te halen. Wanneer dat niet mogelijk is, bezorgen we de medailles thuis in de brievenbus. Je wandelt de routes op eigen gelegenheid en verantwoording, aangezien er natuurlijk geen verkeersregelaars en/of EHBO aanwezig zijn. We gaan als organisatie nog op zoek naar leuke acties, zoals bijvoorbeeld een selfie maken bij een Avondvierdaagse poster. Op deze manier kun je laten zien dat je de vierdaagse hebt gelopen. De leukste foto’s plaatsen we op onze Facebookpagina.

Wandelen is tijdens “corona” enorm in populariteit gegroeid, dus we verwachten dit jaar extra veel (nieuwe) deelnemers die willen genieten van mooie routes in de omgeving van Rijen.